Loading...

Om Fotograf Michael Nybo

Fotografering er min store passion og det at kunne levere noget flot og spændende er virkelig det, der er drivkraften.
Jeg er interesseret i rigtig mange genrer og stilarter, men det som jeg har specialiseret mig i, er heste og portrætter. Jeg elsker alle slags heste og alle slags portrætter. Jo mere speciel opgaven er, jo bedre. Men selv det mest simple portræt kan raffineres og alle portrætter er forskellige selvom man forsøger sig med samme teknik. Det er det morsomme.

Stacks Image 180
Michael Nybo

Jeg holder også rigtig meget af at fotografere landskaber og naturbilleder. Og det kunne måske være du ønskede at jeg skulle fotografere noget natur for dig. Jeg er klar.
Ingen opgaver er for skøre. Bare spørg løs. Det handler om, at vi kommer til at forstå hinanden og har tillid til hinanden. Så er vi næsten i mål.
Der er mange ting at tale om ved de større projekter som bryllupper og events, men tag det roligt, jeg hjælper dig igennem det hele.

Det er Dig det handler om

Cookie Politik
Ved at klikke på "Acceptér" eller hvis du fortsætter med at benytte denne webside, accepterer du brugen af cookies fra MichaelNybo.dk og tredjeparter samt andre lignende teknologier for at vi kan forbedre din browseroplevelse, analysere og måle dit engagement med vores websted.
Læs mere